Coach Bianca

Mijn naam is Bianca. Als puber was ik altijd slank, tenminste...

dat zeg ik nu als ik naar de foto's van destijds kijk. Maar toen vond ik dat zelf niet.

Ik dacht dat ik dikker was dan andere meisjes omdat ik zwaarder was. Nu weet ik dat dit het gewicht van mijn spieren was. Mijn grote sport was namelijk wedstrijd zwemmen.

Toen ik ging studeren had ik geen tijd meer om te sporten. Maar ik bleef wel eten en snoepen wat ik altijd deed. Toen kreeg ik dus pas echt overgewicht.

Vanaf dat moment heb ik alles gedaan om mijn gewicht weer te kunnen beheersen.b2ap3_thumbnail_voorna.jpg

Minder eten/snoepen. Fruit- ,soep- en brood-dieeten. Alle afslankkuren en -pillen die ik bij de drogist kon vinden.Tot aan pillen en druppels van allerlei postorder-bedrijven.

Ik heb zelfs ooit een apparaat gekocht waarmee je elektroden op je buikspieren moest plaatsen. Super slecht natuurlijk (was ook pijnlijk)!

Ik had de hoop opgegeven en geloofde niet dat ik ooit mijn slanke figuur terug zou krijgen. Ook toen ik, in 2002, kennis maakte met Herbalife geloofde ik het niet.

Maar omdat mijn coach, Patricia, me beloofde te helpen en begeleiden ben ik toch gestart met het voedingsprogramma. Patricia deed wat ze beloofde en ik volgde heel serieus het afslankprogramma van Herbalife.

Resultaat... in 16 weken 13 kg afgeslankt en van maat 42 naar maat 36!!!

Ik voel me weer op en top vrouw. Dit geweldige gevoel gun ik iedereen. En dat is dan ook de reden dat ik dolgraag andere mensen hiermee helpen wil. Dit doen ik nu al ruim 12 jaar met veel passie en plezier

Bianca

 

UA-61486903-1
x
Vacature

BEN JE DYNAMISCH, SOCIAAL EN WIL JE WERKEN IN EEN LEUK TEAM?

Lijkt het je leuk om mensen te begeleiden naar een gezonde actieve levenstijl?

Motivatie en enthousiaste open houding vinden wij belangrijker dan achtergrond of opleiding.

Vanwege onze snelle groei zijn wij dringend op zoek naar 3 enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in jou eigen regio aan de slag als Lifestyle coach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit te verbeteren.

Affiniteit met voeding en gezonde leefstijl is een pré. Voorkennis op deze gebieden zijn mooi meegenomen. Indien dit niet het geval is dan ga je dit leren via een Plug & Play trainingsysteem.

Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar. In het eerste kennismakinggesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Parttime: Ideaal rondom baan/studie/gezin.
Fulltime: Leuke nieuwe uitdaging!

- Zelfstandig
- Teamplayer
- Ondernemer
- Netwerker en sociaal aangelegd

- Leren een eigen klantenbestand te bouwen
- Jou eigen klanten coachen
- Leren hoe je nieuwe lifestyle coaches kunt opleiden

Voorwaarden:
- Bereid om trainingen te volgen

Stuur voor de selectie een pb met motivering, jouw contactgegevens en eventueel een cv.

Gezonde groet,

B24fitclubs

Bianca Teuwsen & Theo De Graaf

0031610291721

Solliciteer nu online