Coach Theo

Hallo,

Mijn naam is Theo de Graaf, 43 jaar
Ik ben twee jaar geleden begonnen met het gebruiken van de producten van Herbalife. 
Daarnaast heb ik mijn levensstijl drastisch aangepast en gekozen voor een healthy active lifstyle. Mijn doel was gezonder leven, opbouw van spiermassa en afname van het vet percentage. 

In de eerste maand gebruikte ik de producten voor het vitaliteitsprogramma. Met dit programma ben ik in een maand tijd twee kilo vet afgevallen en drie kilo spier aangekomen. Maar het mooie was ik begon me ook steeds fitter te voelen. 

Door jaren lang slecht te eten en te veel sporten had ik roofbouw gepleegd op mijn lichaam. Er werd me zelfs afgeraden om nog intensief te sporten. Zo voelde ik me ook, ik had gewoon de puf niet meer om te sporten. Ik voelde enkel afbraak in plaats van opbouw na het sporten.

Na 5 maanden product gebruik voelde ik me echter zo goed dat ik weer ben gaan sporten. Niet meer zo intensief maar toch wel een paar keer in de week. Met het gebruik van de Herbalife24 producten liep ik binnen 6 weken de 10 miles in Tilburg. Zo goed om te voelen dat dat weer mogelijk is. In de hele opbouw naar de 10 miles heb ik geen spierpijn gehad of last van mijn pezen. Daarna heb ik me geconcentreerd op level10, hierbij haal je het beste uit jezelf. In deze 45 dagen ben ik nog eens maar liefst 3,4 kilo vet verloren maar ook 3,7 kilo spiermassa aangekomen. Daarnaast voel ik me echt tien jaar jonger. Ik zit weer regelmatig op de wielrenfiets en kan weer mee doen met kracht- conditie- en fitclubtrainingen. super!

 

 

UA-61486903-1
x
Vacature

BEN JE DYNAMISCH, SOCIAAL EN WIL JE WERKEN IN EEN LEUK TEAM?

Lijkt het je leuk om mensen te begeleiden naar een gezonde actieve levenstijl?

Motivatie en enthousiaste open houding vinden wij belangrijker dan achtergrond of opleiding.

Vanwege onze snelle groei zijn wij dringend op zoek naar 3 enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in jou eigen regio aan de slag als Lifestyle coach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit te verbeteren.

Affiniteit met voeding en gezonde leefstijl is een pré. Voorkennis op deze gebieden zijn mooi meegenomen. Indien dit niet het geval is dan ga je dit leren via een Plug & Play trainingsysteem.

Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar. In het eerste kennismakinggesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Parttime: Ideaal rondom baan/studie/gezin.
Fulltime: Leuke nieuwe uitdaging!

- Zelfstandig
- Teamplayer
- Ondernemer
- Netwerker en sociaal aangelegd

- Leren een eigen klantenbestand te bouwen
- Jou eigen klanten coachen
- Leren hoe je nieuwe lifestyle coaches kunt opleiden

Voorwaarden:
- Bereid om trainingen te volgen

Stuur voor de selectie een pb met motivering, jouw contactgegevens en eventueel een cv.

Gezonde groet,

B24fitclubs

Bianca Teuwsen & Theo De Graaf

0031610291721

Solliciteer nu online