Massage voor Particulieren


Voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij massages aan op locatie.
Onze missie is om de meest optimale ontspanning aan te bieden voor zowel bedrijven als particulieren. Wij bieden massages op een verwarmde tafel waar u kan gaan liggen en met natuurlijke massage-olie op de huid wordt gemasseerd. Dit onderscheidt ons van de, vaak oppervlakkige, stoelmassages. Onze visie is dat ontspanning bieden een vak is en wij bieden dan ook gepaste ontspanning met aandacht voor detail.

Er zijn verschillende redenen waarom iemand een massage op locatie wenst:

 • ziekte
 • burnout
 • fijn gevoel om gewoon thuis te kunnen blijven
 • massage voor meerdere bewoners/familieleden/collega's
 • etcetera

Wij bieden massages aan huis of op een locatie naar wens, daarnaast hebben wij onze eigen locatie in Ressen.

Voor meer informatie maak gebruik van de contact gegevens. 

 

Mogelijke reacties na de massage

Na de behandeling kunt u verschillende reacties ervaren. Dit is per persoon verschillend, sommigen merken niets en anderen heel erg veel. Deze reacties worden veroorzaakt doordat er afvalstoffen vrij zijn gekomen die verwijderd moeten worden. Enkele reacties kunnen zijn: hoofdpijn, spierpijn, vermoeid gevoel of juist extra veel energie hebben. Ons advies is dan ook om na de massage extra veel water te drinken en de dagen erna ook. De reacties zullen vanzelf verdwijnen.

 

Contra indicaties

Wanneer uw lichaam niet in goede conditie is, bijvoorbeeld door koorts, griep of een ernstige verkoudheid, mag u niet gemasseerd worden. Ook als u last heeft van ontstekingen, steenpuisten, of als u uitgeput bent kunt u niet gemasseerd worden. Als u twijfelt of u gemasseerd mag worden neem dan contact op met uw (huis)arts.

 

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen die voortvloeien uit het behandelen van cliënten die verzuimen om symptomen, blessures of aandoeningen te noemen, die eigenlijk een behandeling van een arts vereisen. Neemt u bij twijfel of u wel of niet een massage mag ondergaan contact op met uw huisarts/therapeut. Het is ook niet de bedoeling om de massage in plaats te stellen van een behandeling die u bij een behandelend arts of therapeut volgt. De massages zijn op eigen risico van de cliënt.

 

Huisregels

 • wij hechten veel belang aan Hygiëne. wij zorgen voor een hygiënische werkomgeving.
 • wij verwachten van onze cliënten dat zij ook zorgen voor een goede persoonlijke hygiëne.
 • op tijd (5 á 10 minuten) voor de behandeling aanwezig zijn.
 • bij verhindering dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch doorgeven.
 • bij te late of géén afmelding wordt het tarief van de behandeling in rekening gebracht.
 • wij voeren geen erotische massages uit. Indien u tijdens de behandeling toch opmerkingen of verzoeken doet die te maken hebben met uw seksuele behoefte zullen wij de massage stopzetten en het verzoek doen om, na de betaling van de gehele behandeling, te vertrekken.
UA-61486903-1
x
Vacature

BEN JE DYNAMISCH, SOCIAAL EN WIL JE WERKEN IN EEN LEUK TEAM?

Lijkt het je leuk om mensen te begeleiden naar een gezonde actieve levenstijl?

Motivatie en enthousiaste open houding vinden wij belangrijker dan achtergrond of opleiding.

Vanwege onze snelle groei zijn wij dringend op zoek naar 3 enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in jou eigen regio aan de slag als Lifestyle coach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit te verbeteren.

Affiniteit met voeding en gezonde leefstijl is een pré. Voorkennis op deze gebieden zijn mooi meegenomen. Indien dit niet het geval is dan ga je dit leren via een Plug & Play trainingsysteem.

Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar. In het eerste kennismakinggesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Parttime: Ideaal rondom baan/studie/gezin.
Fulltime: Leuke nieuwe uitdaging!

- Zelfstandig
- Teamplayer
- Ondernemer
- Netwerker en sociaal aangelegd

- Leren een eigen klantenbestand te bouwen
- Jou eigen klanten coachen
- Leren hoe je nieuwe lifestyle coaches kunt opleiden

Voorwaarden:
- Bereid om trainingen te volgen

Stuur voor de selectie een pb met motivering, jouw contactgegevens en eventueel een cv.

Gezonde groet,

B24fitclubs

Bianca Teuwsen & Theo De Graaf

0031610291721

Solliciteer nu online