Sportvoeding

Herbalife24 is de eerste sportvoedingslijn voor 24 uur atleten.

Herbalife introduceert Herbalife24. De sportlijn is gebaseerd op de laatste wetenschappelijk bewezen resultaten en ontwikkeld door en voor sporters voor een optimale voorbereiding, training en herstel. De sportlijn bestaat uit zeven hoogwaardige producten waarmee sporters hun voedingsprogramma op basis van hun specifieke sport, dagelijkse behoeften en trainingseisen kunnen aanpassen. Herbalife24 maakt deel uit van het voedingsprogramma van Herbalife.

De producten van Herbalife24 worden continu getest door onafhankelijke laboratorium op verboden middelen (anti-doping testing) om sporters de zekerheid te geven dat de producten zonder problemen continue kunnen worden gebruikt. De producten van Herbalife24 bevatten ook alleen natuurlijke kleur-, smaak of zoetstoffen.

Zeven producten :Herbalife24 Formula 1 sport, Herbalife24 Hydrate, Herbalife24 Prolong, Herbalife24 Rebuild Strenght, Herbalife24 Rebuild Endurance, Herbalife Restore, en de CR7Herbalife24 ’s werelds eerste 24-uurs sportvoedingslijn. Hiermee voorziet Herbalife 24 uur in de voedingsbehoefte van degene die actief beweegt – van jogger tot enthousiaste fitnesser en topsporter. Met Herbalife24 beginnen sporters geconcentreerd aan een training of wedstrijd, houden ze het langer conditioneel vol en herstellen ze sneller.

Sportvoedingsprogramma op maat

Iedere sporter is anders en iedereen heeft ook een ander focuspunt. Bij hardlopers ligt de focus bijvoorbeeld meer op de duursport, bij bodybuilders op fitness of kracht en voor teamsporters zoals voetballers geldt vaak een combinatie van focuspunten. De voedingscoach van Herbalife ontwikkeld daarom in samenwerking met de atleet een gepersonaliseerd voedingsprogramma met Herbalife24. Hierna gaat een uitgebreide analyse van het huidige voedings- en bewegingspatroon van de sporter vooraf. Afhankelijk van de activiteit, training, prestatie en herstel wordt de juiste behoefte aan elk Herbalife24 product vervolgens in kaart gebracht.

John Heiss, directeur Sport & Fitness bij Herbalife en tevens bedenker van herbalife24: “We begrijpen dat er meer komt kijken bij een prestatie bevorderende voeding dan producten die bedoeld zijn voor tijdens en na de inspanning. Met Herbalife24 voorzien we degene die een actieve levensstijl nastreeft van de juiste voeding, vanaf het moment dat hij opstaat en zich voorbereid op de dag, tot zijn training, prestatie en herstel – ook ’s nachts. Met deze 24-uurs sportvoedingslijn kunnen we de training en prestaties van amateur-  en professionele voetballers, fitnessers, hardlopers, en iedere andere sporter die fanatiek met zijn of haar sport bezig is, naar een hoger niveau te tillen.”

 

 

 

UA-61486903-1
x
Vacature

BEN JE DYNAMISCH, SOCIAAL EN WIL JE WERKEN IN EEN LEUK TEAM?

Lijkt het je leuk om mensen te begeleiden naar een gezonde actieve levenstijl?

Motivatie en enthousiaste open houding vinden wij belangrijker dan achtergrond of opleiding.

Vanwege onze snelle groei zijn wij dringend op zoek naar 3 enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in jou eigen regio aan de slag als Lifestyle coach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit te verbeteren.

Affiniteit met voeding en gezonde leefstijl is een pré. Voorkennis op deze gebieden zijn mooi meegenomen. Indien dit niet het geval is dan ga je dit leren via een Plug & Play trainingsysteem.

Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar. In het eerste kennismakinggesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Parttime: Ideaal rondom baan/studie/gezin.
Fulltime: Leuke nieuwe uitdaging!

- Zelfstandig
- Teamplayer
- Ondernemer
- Netwerker en sociaal aangelegd

- Leren een eigen klantenbestand te bouwen
- Jou eigen klanten coachen
- Leren hoe je nieuwe lifestyle coaches kunt opleiden

Voorwaarden:
- Bereid om trainingen te volgen

Stuur voor de selectie een pb met motivering, jouw contactgegevens en eventueel een cv.

Gezonde groet,

B24fitclubs

Bianca Teuwsen & Theo De Graaf

0031610291721

Solliciteer nu online